BRETT

BRETT on ranskalainen brändi, joka on nimetty 70 -luvun brittiläisessä televisiosarjassa esiintyneen aatelismiehen mukaan.
Kulttisarjaa ”The Persuaders” esitettiin 70-luvun alussa ja aatelismiestä näytteli loistava Roger Moore. Toinen sarjan päähenkilö oli amerikkalainen ”self-made man”, todellinen paha poika, jota näytteli Tony Curtis. Yhdessä he muodostivat upean parin, jossa riitti niin kontrastia kuin karismaa.

BRETT tarjoaa titaanista valmistettuja kehyksiä, jotka on leikattu ja harjattu käsin ja jotka on suunniteltu sopimaan hyvin kypärän alle. Brändillä on neljä mallistoa, joiden kehykset vaihtelevat elegantista karkeaan ja ohuesta leveään. Jokainen kehys on nimetty legendaarisen 70-luvun näyttelijän mukaan, kuten Steve McQueen ja Paul Newman.

BRETT on itsenäinen silmä- ja aurinkolasimerkki. Sen mallisto on suunnattu sekä nuorille että vanhemmille miehille, jotka haluavat hieman persoonallisempia ja erottuvampia kehyksiä maskuliinisella muotoilulla. BRETTin aurinkolasit ovat suunniteltu erityisesti moottoriurheilijan ja autoilijan tarpeisiin.

Fenno Optiikka Tapiola 

Kauppakeskus Ainoa (kivijalka)
Länsituulentie 5, 02100 Espoo

Aukioloajat
ma-pe klo 10.00 -18.00

Puhelin  09 4555503