Silhouette

Keveys on Silhouetten muotoilun keskiössä. Keveys näkyy ja tuntuu konkreettisesti Silhouetten kehyksissä. Silhuette on onnistunut yhdistämään uniikin tyylin, keveyden, kestävyyden ja käytännöllisyyden samaan pakettiin.

Itävaltalaiset Silhouetten kehykset perustuvat innovaatioihin, moderniin teknologiaan ja käsityötaitoon. Yhden Silhouette silmälasikehyksen valmistus vaatii 264 työvaihetta, näistä 250 tehdään käsin. Jokainen kehys käy läpi myös 100 erilaista laatutarkastusta. Kun valitset Silhouetten kehyksen, voit olla varma, että ne täyttävät laatuodotuksesi.

Laatuvaatimukset täyttyivät myös avaruusjärjestölle, joka valitsi Silhouetten titaaniset TMA-kehykset standardiksi astronauteilleen. Valintaan vaikuttivat titaanikehyksen reunaton muoto, vain 1,8 gramman paino sekä saranaton ja ruuviton rakenne. Ruuviton rakenne tuo paitsi mukavuutta ja estetiikkaa, estää myös sankoja löystymästä ja säilyttää lasit huoltovapaina.

Silhouette on ainoa silmälasien valmistaja Euroopassa, joka on EMAS-sertifioitu (the Eco-Management and Audit Scheme of the European Commission). Sertifioitu yritys on sitoutunut mm. ympäristönsuojelun tason jatkuvaan parantamiseen.

 

Fenno Optiikka Tapiola 

Kauppakeskus Ainoa (kivijalka)
Länsituulentie 5, 02100 Espoo

Aukioloajat
ma-pe klo 10.00 -18.00

Puhelin  09 4555503